7 időtlen befektetés

2012.08.17. 16:17

A divat állhatatlan egy teremtmény.  Egyszer lassú, máskor gyors. Néha konzervatív, olykor pikáns. Volt már mániákus és időtlen is.

Ha nem az a fajta - forma ember vagy, aki mániákusan lesi, keresi a divatházak bemutatóit, akkor kétféle választást ajánlok. Vagy iratkozz fel több weboldal divattal foglalkozó hírlevelére, vagy válaszd az időtlen divatot iránynak.

Nagyon sokan, köztük én sem tudok elég divatos lenni ahhoz, hogy folyamatosan lépést tudjak tartani a trendekkel. Sokat foglalkoztam a gondolattal, hogyan tudnám  áthidalni ezt a problémát. Arra a megoldásra jutottam, hogy  először értékes alapot kell teremteni, akár egy épületnek. Ha kiváló anyagból mesterrel alapoztatunk, a házat már mi is építgethetjük. Tehát létre kell hozni, a  bázist. Mit jelent ez?

A bejegyzés trackback címe:

https://mringer.blog.hu/api/trackback/id/tr794717606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása