2013 a színek éve barátaim

2013.01.28. 18:16

szin Rögtön folytatom is a tapasztalatokon alapozott ténnyel: csak nem nálunk. A Magyarországunkon földi halandónak számító férfi vonalba, ez a színkavalkád minimum egy év késéssel csúszik be. Pedig végre valami érdekes. Végre valami szívderítő látvány. Végre egy kis izgalmasság. Hordható, férfias, már-már normális szabásvonalak. Bevallom nekem nagyon tetszik, hogy bele mertek nyúlni  a tervezők a színekbe, és a jó! színekbe. Nem pávát, elmeháborodottat, vagy csövest akarnak csinálni egy férfiból, hanem színes egyéniséget... amilyen valójában.

messzines1 kentarocipo kors    

mocik2.jpgNem kevés összeggel mernék fogadni, hogy a rózsaszín a legutáltabb színe a férfiaknak. Fekete, fehér, kék és zöld, kábé vége is van a színpalettának. Pedig ha tudnátok, hmmmm... hogy amit egy férfi férfiasnak gondol, az egy nő szemével egészen másképp fest.

Vannak hagyományosan kemény, férfi színek, amiket az üzleti élet megkíván, és általuk, komolyabb eredmények érhetők el (úgy ám!) Több vizsgálat is bizonyította, hogy azonos kultúr-közösségben élő férfiak és nők kedvenc színei semmiben sem különböznek egymástól. Ezért nem is különböztetünk meg férfias, nőies, illetve nemileg semleges színeket.

Fekete

A férfiak többet használják a nőknél...

süti beállítások módosítása