Le Cardigan

2012.09.03. 13:53

Kardigán?

Az eltelt évtizedek szitokszóvá tették a kardigánt az öltözködés kapcsán. Nos én az a fajta ember vagyok aki a ganéban sem veszélyes hulladékot, hanem új életet látja, akár csak a kardigánban. Mit is kezdhetünk hát ezzel a "kellemetlen" ruhadarabbal?

Aki megtanul bánni vele, annak ruhatára bővülni fog ezzel sokoldalúan viselhető cuccal, ami ízléses és ráadásként stílusos is!

Véleményem szerint(szerénytelenül:ez tény) egy férfinak kardigánban is kifinomultságot, eleganciát kell sugároznia, különben könnyen közröhej tárgyává válik. Egy kardigán lehet gallér nélküli, vagy sálgalléros (mint a szmoking),anyaga kötött, hurkolt, vékony vagy vastag, mintás vagy egyszínű. Minél nagyobb a felesleg derék tájon, annál nagyobb, mélyebb legyen a nyakkivágás, vékonyabb az anyag és kevesebb a gomb(mint a zakóknál).Folytatása itt

A bejegyzés trackback címe:

https://mringer.blog.hu/api/trackback/id/tr304745321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása