Zoknit nyakba ?

2012.06.29. 11:28

Keresgélek,

kutatgatok, és reménykedem hátha rámtör az a véletlen ami szebbre festi a napom. És nem akar. Fröccsenni sem, de még finoman porlasztott szépérzést sem ad. Ellenben elgondolkodtat. Mi a franc ez már megint? Létezik olyan szövetkörnyezet ami  ezt elviseli? 

Jó időben lehetett jó helyen egy kreatív háziasszony, hogy sikerült divathóbortig emelkednie ennek a csőnek. Jah, igen: Dísz zsebkendő miért nincs hozzá? Addig morgok, míg rájövök a megoldásra: iskolásoknak találták ki, hogy megszokják a nyakravalót mire elérnek a használatáig.  Ez a demóverzió! Már papírra is vetem  a zsebkendőzsebes pamuttrikó terveit, hogy ezt Ők is felfogják.

Remélem kis hazánkban rövid életű lesz, és bekúszik majd ahova való...a csizmaszárba kapcának.

ez meg egy Ralph Lauren gyöngyszem

Szemétkivonat

2012.06.29. 09:37

Nem akarom pocsékolni a szót, a látvány mindent elmondott, elmond és gyanúm szerint még egy darabig el is fog mondani, arról, milyen göncökben gondolja menőnek magát az ucccai lényrengeteg. Lehet velem vitatkozni...a szemét az szemét.

Laza farok

2012.06.28. 09:38

Most nem szorosan kapcsolódva a témához, de megkerülhetetlenül és élvezettel ajánlom figyelmedbe, ha még nem láttad volna kultikonjaink eme művét. Kikapcsolnak, mosolyra fakasztanak, gondolkodtatnak, de mindezek előtt szórakoztatnak, tanulságot tesznek. Ajánlom minden idegbeteg főnök/vezető figyelmébe. Ha orvos lennék recepre írnám fel őket!

Viszont! Magamhoz hű lévén: Ne akarjatok úgy öltözni ahogy ők, hacsak nem az egyetem első 4 félévének taposása közben nézitek-e sorokat. Ismétlem NE!! Szívesen húznék rájuk műfajukhoz illő göncöket.

 Skacok! Várom az őszt!

Farkat vegyenek!

2012.06.27. 14:05

Versace Spring 2013

Még csak mostanában jövögetnek a hírek az ilyen-olyan bemutatókról, amik már a jövő szezonról szólnak. Ej messze van az még! De ez a képet már rettenetesen unom! Tetemes mennyiségű bejegyzésben látttam már rá hivatkozást, csak a miértet nem értem. Versace milyen állapotában alkotta-e remekművet? Éppen fiús napja volt? Mert számomra egy üzenete van a képnek ennek az összeállításnak: DÍJNYERTES FARKAM VAN

Meddig fehér a nadrág?

2012.06.25. 13:44

 

Szombaton naplemente előtt, sétálgatva a balaton part és a város között, azzal szórakoztattam magam, hogy a nadrágokat és szoknyákat figyeltem. Na jó, a nadrágokat jobban figyeltem, és nem a domborulatokra, hanem a fazonokra, színekre, hosszokra, és az összbenyomásra koncentráltam. Part, enyhülő forróság, növekvő tömeg, mellbevágó illatok......volt mit kiélvezni. A végkövetkeztetés megszületett, viszont egy számomra tanulságos dolgot felfedeztem az üleprevalókkal kapcsolatban a férfiakon.

Kivétel nélkül mindenki a koszállóra megy! Hihetetlen, gyáva banda! Nyár van emberek!

Strandolás után még egy illatos fürdő, az esti kiruccanás előtt séró belő, illat szisszen, ing gombol, a gatya meg........jó lesz ami volt a strandpacskerral elmegy. Miért kell elrontani a látványt? Nem jó segget, csak kellemes összhangot kívántak szemeim. Nem kaptam., Illetve egyetlen egyet, amit most istenítenem kellene, példaként felhoznom, okulásul piedesztálra állítanom. De nem fogom. Andalogva, szemlegeltetve lazán párommal karonfogva hátunk mögül érkezett az úriember, hófehér vitorlás cipőjén pattantak, csörrentek a fémdíszek. Sötétkék majdnem fekete zakó, alatt vakítóan fehér laza élre vasalt nadrág. Elsuhant mellettem, valamit dörmögött magában, nagyon kellemes friss, citrushoz hasonló illatcsíkot húzva maga után. Gyosr balkanyar, zümmögő csippanás, a pirosmercikabrió epedve várta, anyuval a jobb egyben. Akertben, ami előtt állt, az öntözőrendszernem sokkal előtte állhatott le, kellemes sáros pempő vonta be az utat az autó bal oldalán. Nem vette észre. Egyébként is paprikás hangulatát felturbózta a mocsok ami a bokájától a vádli irányába felkenődött. Nem gond, van másik a csomagtartóban. Ékesszóló cifra magyarsága el is rontotta azelőbb szerzett kellemes meglepetésem. De nem adom fel. 

Állítom, nem kell úgy elindulni este, attól tartva, hogy részegen egy pocsolyamező hősévé válva tudunk csak hajnalban hazalavírozni.

 

süti beállítások módosítása