Fürdő short csak röviden...

2012.07.21. 17:00

 

Annyi féle szempont szerint lehetne és érdemes végignézni a palettát, hogy soha nem  érnénk a végére. Országunkban első az ár,

majd a trend,

utána a minőség,

legvégén a kreativ fantázia. Nyakunkban, szemünk előtt a szánkba tolva folynak a leárazások. Ha valakiről még nem szakadt le a tavalyi, vagy ki tudja mikori fürdőgatyája, nosza, most keressen! Na de milyen alapot vegyünk a keresgéléshez?

Most úgy gondoltam, nézzük meg mi is a trend a szörfös nadrágok Mekkájában Ausztráliában. Ami ma ott újdonság és "divat" az jó esetben 2 év múlva nálunk is megtalálható lesz, ezért érdemes alapul venni. /Lehet a matyódivat is ennyi idő alatt fogja megkerülni a földet/

A szörfös nadrág ott már évek óta nem a térd alá érő fazont jelenti, csak nálunk lehet rövidnadrág címen a féllábszár középig érőt eladni, orchidea mintákkal. Már a combközépig érő is túl hosszúnak számít. No de lássuk mik is manapság az alapkritériumok a föld túlsó oldalán:

Nemrég felbukkant egy új márka, megunván a kopó mintákat, gyorsan elhasználódó anyagokat. Ott mindenki rövidnadrágban jár,stílust kellett csak teremteni hozzá. Tartós  nadrágok, érdekes minták, funkcionális szabás, ez a Venroy.

Milyen jó is lenne nálunk is hasonló fantáziát meglobogtató műveket vásárolni, mert a 99 Dolláros ár soványka pénztárcánknak elég kínos, hát még hogy el is kellene utaznunk érte, mert közel s' távol nincs forgalmazója.

        

  

A bejegyzés trackback címe:

https://mringer.blog.hu/api/trackback/id/tr564669770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása