Fejfedők I.

2012.11.13. 12:51

Melyik legyen az első, {alap} kalap darab? Egyáltalán Kalap, vagy nem kalap a 21.században ez itt a kérdés!

Mint az öltözködés többi témájában, több száz apró részletet kell feltérképezni ebben is, leásni a gyökerekig, hogy megértsük a lét mikéntjét. Nyugalom, nem ez az a hely ahol ásunk. Viszont azt meg kell néznünk milyen fa alatt állunk, mert bikk makkból nem lesz baracklekvár.

Kezdjük az elején: Hogyan döntsük el, milyen kalapot szeretnénk? Kalapot szeretnénk-e egyáltalán? Mire figyeljünk nagyon és honnan szerezzük be?

Boater, Homburg, Fedora, Panama, Derby, Cowboy, Horgász, Gábor, Cilinder, Surda, Popeye, Nyírségi, Sofőr Ifor, Cappy, Katonai, Baseball, Svájci, Schmidt, Usanka, Golf vagy Sherlock Holmes? Mindegyiknek megvan a maga helye(nem földrajzira gondolok) és viselésének ideje.

Az első részben kezdjük a leg unalmasabb darab, a Kalap vesézésével.

Kezdő kalapozók véssék az emlékezetükbe ezt a szót: Fedora.

A bejegyzés trackback címe:

https://mringer.blog.hu/api/trackback/id/tr814904911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juice12 2012.11.16. 09:54:59

Érdekes cikk, épp mostanában kezdtem gondolkodni egy esetleges kalapbeszerzésen.

MrInger 2012.11.16. 10:46:36

Örülök, hogy segítség lehettem a gondolkodásban.
süti beállítások módosítása